Go to Top

Dozvola za rad

Konkursi

Javne nabavke

Nastavni portalPromocija izdanja Fakulteta umetnosti u Nišu

Objavljeno

Promocija izdanja Fakulteta umetnosti u Nišu održaće se u subotu, 10. oktobar 2015. sa početkom u 13 sati na Fakultet umetnosti u Nišu u sali br. 6. Na promociji će biti predstavljen Zbornik radova sa naučnog skupa BARTF 2014 - "Umetnost i kultura danas: Duh vremena i problemi interpretacije", monografija Danijele Zdravić Mihailović - "Fenomen reprize u sonatnom obliku - prvi stavovi gudačkih kvarteta Franca Jozefa Hajdna" i monografija Sonje Cvetković - "Muzička praksa u Nišu od kraja 19. veka do početka Drugog svetskog rata – ideološki, kulturni i umetnički kontekst". Opširnije >>

Uspešna odbrana doktorskog umetničkog projekta mr Jelene Trajković

Objavljeno

Mr Jelena Trajković, docent na Fakultetu umetnosti u Nišu, uspešno je odbranila doktorski umetnički projekat pod nazivom “Dekonstrukcija osećaja tragizma savremenog čoveka-ambijentalna postavka” pod mentrostvom red. prof. mr Radomira Kneževića. Odbrana doktorskog umetničkog projekta je održana u ponedeljak, 28. septembra 2015. godine u Svečanoj Sali Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu.

Prethodne aktivnosti ...

Svečana dodela indeksa

Objavljeno

Svečana dodela indeksa održaće se u četvrtak, 01.oktobra 2015. godine sa početkom u 12 sati u Koncertno - izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti, Knjaževačka 2a.

Prethodna obaveštenja ...