Go to Top

Dozvola za rad

Konkursi

Javne nabavke

Nastavni portalHumanitarni koncerti za pomoć Igoru Nurkiću

Objavljeno
Studenti i profesori Fakulteta umetnosti u Nišu priključuju se akciji prikupljanja sredstava za pomoć Igoru Nurkiću, mladom i uspešnom džudisti Univerzitetskog džudo kluba "Kinezis" iz Niša koji vodi borbu protiv opasne bolesti - leukemije limfoma.
Koncertna sezona FU 2016. proglašena je humanitarnom kroz prikupljanje dobrovoljnih novčanih priloga koji će biti uplaćeni na namenski žiro račun Džudo saveza Srbije. Akcija prikupljanja novčanih sredstava će trajati tokom cele Koncertne sezone FU 2016 koja se održava u Koncertno-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a. Mesečni program pogledajte na sajtu Koncertne sezone FU 2016.

Koncert Hora Fakulteta umetnosti u Nišu

Objavljeno

Hor Fakulteta umetnosti u Nišu pod dirigentskom palicom mr Ivane Mirović nastupiće u okviru Koncertne sezone FU 2016, u sredu 25. maja 2016. godine sa početkom u 20 sati u Koncertno-izložbenom prostor FU (Knjaževačka 2a).Kao gosti na koncertu nastupiće kvartet harmonika u sastavu Miloš Stoimenov, Stefan Beloica, Aleksandar Knežević, Milan Mišić. Ulaz na koncert je besplatan.
Detaljan program koncerta možete pogledati na sajtu Koncertne sezone FU.

Seminari eminentnih gitarista i umetnika na Fakultetu umetnosti u Nišu

Objavljeno

U petak 27. maja 2016. godine u sali br. 12 na Fakultetu umetnosti u Nišu sa početkom u 10:30h u okviru NaissusGuitar Festa biće održani seminari eminentnih gitarista i umetnika. Seminare će održati Fabio Barbagalo (Italija) sa temom: “Paganini i gitara”, Aleksandar Hadži-Đorđević koji će prezentovati “Specifičnosti konstrukcija koncertnih gitara i njihov uticaj na interpretativnu praksu” i Vera Ogrizović koja će govoriti o “Tremi i vrstama memorije”.

Prethodne aktivnosti ...