Полазницима трећег циклуса обуке наставника за извођење наставе на енглеском језику (ЕМИ) свечано су уручени сертификати на Универзитету у Нишу након двомесечног курса за обуку предавача за извођење наставе на енглеском језику који су похађала 43 кандидата.

Обуку су спроводили професори енглеског језика Универзитета у Нишу, стручњаци на пољима  English as a Medium of Instruction (EMI) i English for Specific Purposes (ESP), са искуством у обучавању академског особља иновативним наставним активностима.

Обуку је организовала Темпус фондациа уз подршку Амбасаде Сједињених Америчких држава у Београду.

Церемонију доделе сертификата за успесно положен курс, реализовале су представнице Темпус фондације: Татјана Станковић и Ксенија Живковић, уз асистенцију проректорке Универзитета у Нишу за међународну сарадњу проф. др Весне Лопичић.

Факултет уметности се тако сада може похвалити са укупно два наставника и два асистента који су успешно завршили обуку за држање наставе на енглеском језику, јер је претходно ову обуку завршила и проф. мр Катарина Ђорђевић, као и асс. мас. Ивана Милошевић.

Честитамо добитницама сертификата ЕМИ са Факултета уметности, као и свим колегама добитницима са других факултета Универзитета у Нишу!

Опширније на сајту Универзитета у Нишу  https://www.ni.ac.rs/novosti-i-dogadjaji/vesti/dodeljeni-emi-sertifikati-za-izvodjenje-nastave-na-engleskom-jeziku.

Comments are closed.