Поштовани будући студенти,

 

Испит за проверу склоности и способности (пријемни испит) на Факултету уметности Универзитета у Нишу биће одржан у периоду од 26. јуна до 2. јула. Пријава за полагање испита за проверу склоности и способности биће спроведена од 19. до 25. јуна 2024. године. Допунски испит за кандидате који конкуришу за упис на Студијски програм ОАС – Сликарство и на Студијски програм ОАС – Графички дизајн, а немају завршену четворогодишњу средњу школу, односно, за кандидате који конкуришу за упис на Студијски програм ОАС – Извођачке  уметности и на Студијски програм ОАС – Музичка теорија, а који немају завршену средњу музичку школу, биће одржан 25. јуна 2024. године.

Обавештење са прецизним терминима полагања испита за проверу склоности и способности за упис студената на Студијски програми ОАС – Извођачке  уметности и за Студијски програм ОАС – Музичка теорија биће накнадно објављено на интернет страници Факултета уметности у Нишу.

Све информације о садржају испита за проверу склоности и способности кандидата налазе се у Правилнику о упису студената на студијске програме Факултета уметности Универзитета у Нишу.

Comments are closed.