Припремна настава за полагање испита за проверу склоности и способности (пријемног испита) 2024/2025. године на Факултету уметности Универзитета у Нишу

Факултет уметности у Нишу  организује припремну наставу за упис на прву годину основних академских студија на следећим студијским програмима: Извођачке уметности (модули: Клавир, Виолина, Виола, Виолончело, Контрабас, Соло певање, Флаута, Кларинет, Хорна, Гитара, Хармоника и Удараљке), Музичка теорија, Графички дизајн и Сликарство.

Припремна настава биће одржавана суботом, у следећим терминима: 16. марта, 23. марта, 30. марта, 6. априла, 13. априла, 20. априла, 27. априла, 11. маја и 18. маја, у просторијама Факултета уметности у Нишу, Кнегиње Љубице 10.

У првом термину, 16. марта, припремна настава за све кандидате биће одржана без накнаде, док ће накнада за похађање припремне наставе у осталим терминима износити 2.500 динара за студијске програме Извођачке уметности, Музичка теорија и Графички дизајн, односно 1.500 динара за консултације за упис на Студијски програм – Сликарство.

Припремна настава за Студијски програм – Извођачке уметности подразумева 1 час из предмета инструмент/Соло певање и 1 час из предмета Солфеђо.

Припремна настава за Студијски програм – Музичка теорија подразумева 1 час из предмета Солфеђо, 2 часа из области Теорије музике и области Хармоније и 1 час из предмета Клавир. 

Припремна настава за Студијски програм – Графички дизајн подразумева 4 часа из области Графичка идентификација, Плакат, Амбалажа и консултације из предмета Цртање и сликање. 

Припремна настава за Студијски програм – Сликарство подразумева 2 часа из предмета Цртање и предмета Сликање. 

 

Детаљне информације са сатницом предавања и упутством за уплату накнаде за похађање припремне наставе биће објављени у понедељак 11. марта 2024. године на сајту факултета.

 

Радујемо се да вас упознамо!

Comments are closed.