Конкурс ЕРСТЕ БАНКЕ је завршен. Пристигао је велики број индивидуалних, као и групних радова наших студената основних студија. На конкурсу за ново име и дизајн картице за младе, запажено учешће имали су наши студенти.

Честитамо студентима и њиховим менторима на томе!

Задатак није био лак, а конкуренција је била велика. У финале се пласирало 16 радова. Осмочлани жири, који су чинили представници Ерсте Банке као организатора конкурса, представници креативне агенције са којом Банка сарађује, представници циљне групе којој је овај рачун намењен, као и лауреаткиња награде „Момо Капор” за сликарство, донео је једногласно следећу одлуку:

Награду за дизајн платне картице освојио је Матеја Васић, студент Факултета уметности у Косовској Митровици – ликовни одсек/графички дизајн

Награда износи 250.000 динара (бруто) и овај износ ће бити уплаћен на рачун отворен у Ерсте Банци. Матеја Васић је према правилима конкурса освојио и једнократну донацију за свој факултет у износу од 120.000 динара (бруто) који ће бити уплаћен на рачун факултета.

На конкурс за име картице такође је пристигло више десетина предлога и жири је донео одлуку да награду у овој категорији осваја Ена Црногорац, студенткиња Факултета примењених уметности у Београду, одсек – дизајн ентеријера и намештаја

Награда износи 120.000 динара (бруто) и овај износ ће бити уплаћен на рачун отворен у Ерсте Банци.

Честитамо од срца нашим добитницима, као и деканима и професорима њихових факултета. 

Comments are closed.