На наградном конкурсу за плакат студената уметничких факултета, са темом превенције употребе дуванских и никотинских производа, Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут”, студенти Департмана за примењене уметности освојили су четири пратеће награде и седам учешћа на финалној изложби.

Плакати студената Департмана за примењене уметности, Петра Пејића, Данице Ћирић, Ксеније Станковић и Тамаре Терентић, студената треће и четврте године и мастер студија, освојили су пратеће награде на конкурсу Института за јавно здравље Србије, док су плакати студената Вере Николић, Јане Новаковић, Андријане Јовановић, Марије Милосављевић, Марте Пејчић, Саре Стојановић и Јоване Милојевић уврштени у званичну селекцију за изложбу.

Наградни конкурс за плакат је расписала Канцеларија за превенцију пушења у Центру за промоцију здравља Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут”, за студенте уметничких високошколских установа, на тему превенција употребе дуванских и никотинских производа. Плакати студената Департмана за примењене уметности Факултета уметности у Нишу биће изложени у склопу награђених и селектованих радова студената уметничких факултета Србије.

Ментор: др ум. Славица Драгосавац

Асистент: др ум. Миљана Раденковић

Асистент: др ум. Јефимија Стоичић

Comments are closed.