Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака су потребни волонтери за помоћ при обављању административних послова, за активности у вези побољшања квалитета живота деце оболеле од рака и њихових породица, за помоћ у информисању и сензибилисању јавности, за помоћ при организацији јавних скупова и догађаја и за помоћ око прикупљања средстава, за учешће у рехабилитационим камповима за децу након лечења.

Национално удружење родитеља деце оболеле од рака су 2003. године основали родитељи лечене деце, лекари и психолози и пријатељи из целе Србије са циљем да емотивно, практично и материјално помогну новим породицама које тек отпочињу дугу и неизвесну борбу за излечење својих малишана.

НУРДОР и ове године, у суботу 04.11.2023. године у периоду од 11 до 14 часова организује едукацију волонера у Нишу у Научно-технолошком парку, која је намењен свим заинтересованима који желе да постану део НУРДОР-овог тима.

Молимо вас да детаљније информације о едукацији потражите на нашим друшвеним мрежама: Facebook Instagram.

Линк преко којег се заинтересовани могу пријавити за едукације: https://forms.gle/VsBQN5MfyrypNjn6Q9

Посвећеност, упорност и трансарентност рада, као и постигнути резултати, учинили су да НУРДОР постане препознатљив широј јавности и стекне поверење грађана Србије. Позивамо вас и да нам се придружите и пружите подршку нашој Мисији и великом пројекту од националног значаја – Новој Родитељској кући у Београду.

Срдачан поздрав из НУРДОР-а!

Comments are closed.