Go to Top

Dozvola za rad

Konkursi

Javne nabavke

Nastavni portalObaveštenje o slobodnim mestima za upis studenata u drugom konkursnom roku

Objavljeno

Fakultet umetnosti Univerziteta u Nišu obaveštava javnost da su, nakon sprovedenog prvog konkursnog roka, za upis u prvu godinu osnovnih  akademskih studija u akademskoj 2015/2016. godini, za drugi konkursni rok preostala 2 (dva) slobodna mesta, na studijskom programu osnovnih akademskih studija – Muzička teorija i pedagogija (pdf). Detaljnije možete pogledati na stranici PRIJEMNI ISPIT 2015/2016.

Izložba nastavnika i saradnika Fakulteta umetnosti u Nišu u Leskovačkom kulturnom centru

Objavljeno

U Galeriji i Holu Leskovačkog kulturnog centra u ponedelјak, 20. jula 2015. godine u 20 sati, otvorena je izložba Fakulteta umetnosti u Nišu povodom 50 godina Univerziteta u Nišu. Postavka obuhvata radove profesora i saradnika Fakulteta umetnosti, među kojima su istaknuti umetnici srpske likovne scene. Zastuplјeno je 29 autora sa više od 50 radova. Izložba je u drugoj polovini juna bila postavlјena u Galeriji Srbija u Nišu.

Bojan Živić učesnik VI Internacionalnog simpozijuma i izložbe vizuelnih umetnosti – Arthouse Volfsberg u Rumuniji

Objavljeno

Mr Bojan Živić, vanredni profesor na Fakultetu umetnosti u Nišu, od 04. do 14. jula 2015. godine učestvovao je na VI Internacionalnom simpozijumu i izložbe vizuelnih umetnosti – Arthouse Volfsberg, u Garanu, Rumunija. Otvaranje izložbe 12 autora iz Evrope-učesnika simpozijuma održano je 15. jula 2015. godine u 19 sati, u Galeriji PYGMALION-Casa artelor MIERCURI u Temišvaru, Rumunija. Opširnije >>

Prethodne aktivnosti ...