Polaznicima trećeg ciklusa obuke nastavnika za izvođenje nastave na engleskom jeziku (EMI) svečano su uručeni sertifikati na Univerzitetu u Nišu nakon dvomesečnog kursa za obuku predavača za izvođenje nastave na engleskom jeziku koji su pohađala 43 kandidata.

Obuku su sprovodili profesori engleskog jezika Univerziteta u Nišu, stručnjaci na poljima  English as a Medium of Instruction (EMI) i English for Specific Purposes (ESP), sa iskustvom u obučavanju akademskog osoblja inovativnim nastavnim aktivnostima.

Obuku je organizovala Tempus fondacia uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih država u Beogradu.

Ceremoniju dodele sertifikata za uspesno položen kurs, realizovale su predstavnice Tempus fondacije: Tatjana Stanković i Ksenija Živković, uz asistenciju prorektorke Univerziteta u Nišu za međunarodnu saradnju prof. dr Vesne Lopičić.

Fakultet umetnosti se tako sada može pohvaliti sa ukupno dva nastavnika i dva asistenta koji su uspešno završili obuku za držanje nastave na engleskom jeziku, jer je prethodno ovu obuku završila i prof. mr Katarina Đorđević, kao i ass. mas. Ivana Milošević.

Čestitamo dobitnicama sertifikata EMI sa Fakulteta umetnosti, kao i svim kolegama dobitnicima sa drugih fakulteta Univerziteta u Nišu!

Opširnije na sajtu Univerziteta u Nišu  https://www.ni.ac.rs/novosti-i-dogadjaji/vesti/dodeljeni-emi-sertifikati-za-izvodjenje-nastave-na-engleskom-jeziku.

Comments are closed.