Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka su potrebni volonteri za pomoć pri obavljanju administrativnih poslova, za aktivnosti u vezi poboljšanja kvaliteta života dece obolele od raka i njihovih porodica, za pomoć u informisanju i senzibilisanju javnosti, za pomoć pri organizaciji javnih skupova i događaja i za pomoć oko prikupljanja sredstava, za učešće u rehabilitacionim kampovima za decu nakon lečenja.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka su 2003. godine osnovali roditelji lečene dece, lekari i psiholozi i prijatelji iz cele Srbije sa ciljem da emotivno, praktično i materijalno pomognu novim porodicama koje tek otpočinju dugu i neizvesnu borbu za izlečenje svojih mališana.

NURDOR i ove godine, u subotu 04.11.2023. godine u periodu od 11 do 14 časova organizuje edukaciju volonera u Nišu u Naučno-tehnološkom parku, koja je namenjen svim zainteresovanima koji žele da postanu deo NURDOR-ovog tima.

Molimo vas da detaljnije informacije o edukaciji potražite na našim drušvenim mrežama: Facebook Instagram.

Link preko kojeg se zainteresovani mogu prijaviti za edukacije: https://forms.gle/VsBQN5MfyrypNjn6Q9

Posvećenost, upornost i transarentnost rada, kao i postignuti rezultati, učinili su da NURDOR postane prepoznatljiv široj javnosti i stekne poverenje građana Srbije. Pozivamo vas i da nam se pridružite i pružite podršku našoj Misiji i velikom projektu od nacionalnog značaja – Novoj Roditeljskoj kući u Beogradu.

Srdačan pozdrav iz NURDOR-a!

Comments are closed.