Konkurs ERSTE BANKE je završen. Pristigao je veliki broj individualnih, kao i grupnih radova naših studenata osnovnih studija. Na konkursu za novo ime i dizajn kartice za mlade, zapazeno ucešće imali su naši studenti.

Čestitamo studentima i njihovim mentorima na tome!

Zadatak nije bio lak, a konkurencija je bila velika. U finale se plasiralo 16 radova. Osmočlani žiri, koji su činili predstavnici Erste Banke kao organizatora konkursa, predstavnici kreativne agencije sa kojom Banka sarađuje, predstavnici ciljne grupe kojoj je ovaj račun namenjen, kao i laureatkinja nagrade „Momo Kapor” za slikarstvo, doneo je jednoglasno sledeću odluku:

Nagradu za dizajn platne kartice osvojio je Mateja Vasić, student Fakulteta umetnosti u Kosovskoj Mitrovici – likovni odsek/grafički dizajn

Nagrada iznosi 250.000 dinara (bruto) i ovaj iznos će biti uplaćen na račun otvoren u Erste Banci. Mateja Vasić je prema pravilima konkursa osvojio i jednokratnu donaciju za svoj fakultet u iznosu od 120.000 dinara (bruto) koji će biti uplaćen na račun fakulteta.

Na konkurs za ime kartice takođe je pristiglo više desetina predloga i žiri je doneo odluku da nagradu u ovoj kategoriji osvaja Ena Crnogorac, studentkinja Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, odsek – dizajn enterijera i nameštaja

Nagrada iznosi 120.000 dinara (bruto) i ovaj iznos će biti uplaćen na račun otvoren u Erste Banci.

Čestitamo od srca našim dobitnicima, kao i dekanima i profesorima njihovih fakulteta. 

Comments are closed.