Trodnevni Majstorski kurs za harmoniku i predavanje “Prevazilaženje treme na javnom nastupu i studijskom snimanju – postavlјanje sigurne platforme” održaće akordeonista Gejr Drogsvol (Geir Draugsvoll), profesor harmonike na Kralјevskoj danskoj muzičkoj akademiji (Kopenhagen, Danska), od četvrtka 14. do subote 16. novembra 2019. godine.

 

U četvrtak 14. novembra 2019. godine sa početkom u 10 časova prof. Gejr Drogsvol održaće predavanje “Prevazilaženje treme na javnom nastupu i studijskom snimanju – postavlјanje sigurne platforme“ u Koncertno-izložbenom prostoru FU.

 

Majstorki kurs za harmoniku koji će voditi prof. Gejr Drogsvol biće održan u četvrtak 14. novembar 2019. sa početkom u 11 časova. Petak 15. i subota 16. novembar 2019. majstorski kursevi biće održani od 10 časova u Koncertno-izložbenom prostoru FU.

 

Popunjeni prijavni formular (word) poslati na mail obradovic.miodrag@hotmail.com

 

Nakon poslate prijave i potvrde učešća potrebno je uplatiti kotizaciju:

  • Aktivno učešće (čas 45 min.) u iznosu od 4.200,00 dinara (za studente Fakulteta umetnosti u Nišu).
  • Aktivno učešće (čas 45 min.) u iznosu od 5.500,00 dinara (za ostale učesnike).
  • Pasivno učešće za dnevnu master radionicu harmonike 000,00 dinara

 

Uplatu izvršiti na račun Fakulteta umetnosti u Nišu br. 840-2012666-89 sa pozivom na broj 742121-15.

Organizator zadržava pravo izmene satnice

 

Fakultet umetnosti u Nišu u okviru projekta “Unapređenje izvođačkih sposobnosti mladih akordeonista”, autora Miodraga Obradovića, organizuje otvorena predavanja i trodnevni majstorski kurs za harmoniku nakon čega će polaznici kursa učestvovati u studijskom snimanju diskografskog izdanja i koncertnom izvođenju. Broj polaznika je ograničen. Realizaciju projekta je podržao Grad Niš, Gradska uprava Grada Niša Sekretarijat za kulturu i informisanje.

Ovaj projekat Fakulteta umetnosti u Nišu teži unapređenju izvođačkih sposobnosti studenata muzičke umetnosti, kako na javnim izvođenjima tako i u studijskim uslovima sa upoznavanjem celokupnog procesa audio produkcije.

 

 

Comments are closed.